EÜ. Aliağa Meslek Yüksekokulu

2017-2018 YILI EK SINAV HAKKINDA DUYURU

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME ESASLARI YÖNERGESİNİN 10. MADDESİNDE YER ALAN  19.07.2016 TARİH VE 19/5 SAYILI SENATO KARARI GEREĞİ, AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ SONUNDA         ( 2014 YILI VE ÖNCESİ KAYITLI ÖĞRENCİLER) MEZUNİYET KOŞULUNU SAĞLAYAMAYAN ÖĞRENCİLER İLE İLGİLİ İŞLEMLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR:

1. DEVAMSIZLIKTAN KALMADIĞI BAŞARISIZ HER DERS İÇİN 10.09.2018 – 30.09.2018 TARİHLERİ ARASINDA 2 EK SINAV HAKKI VERİLECEKTİR.
  2.  İLAN EDİLEN TARİHLERDE SINAVLARA GİREMEYEN ÖĞRENCİLERE MAZERET SINAVI UYGULANMAYACAKTIR.
  3.  BU SINAVLAR SONUNDA BAŞARISIZ DERS SAYISI ALTI VEYA DAHA FAZLA OLAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI SİLİNECEKTİR.
  4.  BU SINAVLAR SONUNDA BAŞARISIZ DERS SAYISI BEŞ VEYA DAHA AZ OLAN ÖĞRENCİLERE ÜÇ YARIYIL EK SÜRE VERİLİR.
  5.  EK SINAVLARA SON BAŞVURU TARİHİ 10 AĞUSTOS 2018 MESAİ SAATİ BİTİMİDİR.

YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ