EGE ÜNİVERSİTESİ

Aliağa Meslek Yüksekokulu

SAYIN REKTÖRÜMÜZÜN MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE İLGİLİ MESAJI

Değerli Ege Üniversitesi  Mensupları;

Ege Üniversitesi’nde aidiyet duygusunun ve kurum kültürünün daha da güçlendirilmesi amacıyla, mezunların kendi aralarında ve üniversite ile iletişimini sağlayacak “Mezunlarla İlişkiler , Başarı ve Kariyer Planlama Ofisi”, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda aktif hale getirilmiştir.

Ofis; mezunların ve mezun adaylarının gelecek planlarına yardımcı olmayı, kariyerlerine yönelik eğitimler düzenlemeyi, mentörlük sistemi oluşturmayı,sektörlerdeki iş ve staj olanaklarını sunmayı, mezunların deneyim ve tecrübelerinden faydalanarak mezun adaylarına aktaracağı bilgiler ile bir köprü oluşturmayı ve aynı zamanda mezunlarımızdan gelecek geri bildirimler ile eğitim ve öğretim programlarımızın geliştirilmesini hedeflemektedir.

Faaliyetlerini, www.mezun.ege.edu.tr  web adresi üzerinden yürütecek olan ofis; aynı zamanda mezunların Ege Üniversitesinin olanaklarından yararlanabilmesi için “Mezun Kartı” uygulamasını başlatmıştır. Mezun Kartı, kampüse giriş çıkış kolaylığı, sosyal tesis ve kütüphane hizmetlerinden yararlanma olanağı sunmaktadır. Bu platformdan mezunlarımızın haberdar olması ve katılmalarının sağlanması yönünde çabalarınızı bekliyoruz.

Mezunlarımızın üniversitemiz ile olan bağlarının bundan sonra daha da güçlenmesine katkı sağlaması amacıyla oluşturulan birimin hayırlı olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum

Prof.Dr. Necdet Budak