AF BAŞVURU SONUCU LİSTESİ-5

• Ön Lisans, lisans ve lisansüstü programlara 14.10.2022 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapan ve 21.10.2022 mesai bitimine kadar kayıt olanlar geçen sürenin devamsızlıktan sayılması koşuluyla 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılından itibaren eğitime başlatılacak, belirtilen başvuru ve kayıt tarihlerinden sonra başvuru ve kayıt yaptıranlar 2022-2023 bahar yarıyılından itibaren eğitime başlatılacaktır.

AF BAŞVURU LİSTESİ

Listede isimleri yazılı öğrencilerimiz aşağıdaki E-Kayıt Sisteminden elektronik kayıtlarını yaptıktan sonra Kayıt Yenileme/Ekle-Sil (Ders Seçme) işlemlerini yapmaları gerekmektedir.Bu işlemi yapmayan öğrencilerimiz güz dönemine kayıt yapmamış olurlar.

E-KAYIT SİSTEMİ

Kayıt Yenileme/Ekle-Sil (Ders Seçme) işlemleri aşağıdaki Ders Değişikliği (Ekle-Sil) Formuyala yapılacaktır.

Ders DEğişikliği (Ekle-Sil) Formu