Kongre Duyurusu

19-22 Mayıs 2024 tarihlerinde Kuşadası PineBay Otel'de Ege Üniversitesi tarafından "Uluslararası Yaşamda Sürdürülebilirlik Kongresi (International Sustainability In Life Congress / SUIC )'' kongresi düzenlenecektir. Kongrenin odak noktası; sürdürülebilir sağlık, sürdürülebilir gıda ve tarım , sürdürülebilir biyoteknoloji, sürdürülebilir çevre, sürdürülebilir enerji, sürdürülebilir sosyal yaşam olmak üzere altı farklı temada sürdürülebilirlik üzerine çalışan bilim insanlarını, öğrencileri, endüstri liderlerin ve uzmanları bir araya getirerek disiplinler arasında bilgi alışverişi sağlamaktır. Kongre uluslararası nitelikte olup kongreye katılım yüz yüze veya çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için www.biochemapp.com web sitesi ziyaret edilebilir.