canlı destek

Pozitif Sürdürülebilir Yaşam Tarzı Projesi

Zeytince EYDD, Ege Üniversitesi İ.İ.B.F ve Ege Üniv. Çevre Merkezi ile işbirliği dahilinde; İzmir ile birlikte 8 Avrupa ülkesinin (Finlandiya, Almanya, Türkiye, Estonya, Portekiz, Yunanistan, İtalya ve Slovenya) pilot kentlerinde PSLifestyle (Pozitif ve Sürdürülebilir Yaşam Tarzı Projesi) AB Horizon - LC-GD- 10-3 Projesi yürütülmektedir. PSLifestye Projesinin ve PSLifestyle web aracının Üniversitemiz akademik birimlerinde öğrenciler ve çalışanlar arasında yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. Bu kapsamda Üniversitemiz bünyesindeki öğrenci ve çalışanlarının tüketim alanındaki çevresel etkileri – karbon ayak izi- elde edilecektir ve böylece Üniversitemizin "Sürdürülebilir Yeşil Kampus" hedefine katkı sağlanmış olunacaktır.

Link İçin:

Ege Üniversitesi