EGE ÜNİVERSİTESİ

Aliağa Meslek Yüksekokulu

TEK DERS SINAVI YERİNE UYGULANACAK 3 DERS SINAVIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

1. TEK DERS SINAVI UYGULAMASI SADECE BU BAHAR DÖNEMİ OLMAK ÜZERE MEZUN DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜÇ DERS SINAVI UYGULAMASI OLARAK SENETOMUZ TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR.
  2. BU UYGULAMA ÜÇ DERS UYGULAMASININ DIŞINDA OLAN YENİ BİR UYGULAMADIR.
  3. BÜTÜNLEME SINAVLARININ NOTLARININ AÇIKLANMASINI TAKİP EDEN 15-20 TEMMUZ 2020 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ DİLEKÇE VERECEKLERDİR.
  4. HOCALARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZE 3 DERS SINAVI ÖDEVLERİNİ  20-22 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA VERECEKLERDİR.
  5. 3 DERS SINAVI ÖDEVLERİNİN SON TESLİM TARİHİ 30 TEMMUZ 2020 GÜNÜ SAAT 13.00 KADARDIR.

EGE ÜNİVERSİTESİ

ALİAĞA MYO YÖNETİMİ